Terug

BRAAI ON TOUR!! 26-10-2021


Bar & Grill De Bourgondier en Patrick’s Braai zoeken de samenwerking!! Wij gaan een nieuw concept toevoegen aan ons succesvolle restaurant aan het Kerkplein genaamd “BRAAI ON TOUR”

Wij komen naar je toe met BRAAI Truck!
Een heuse mobiele Zuid Afrikaanse BRAAI gebouwd op een FORD F150 uit 1978! Natuurlijk gestookt op 100% duurzaam hout waar we op ambachtelijke wijze de mooiste en lekkerste gerechten klaar maken zoals u dat van de Bourgondiër gewend bent.

Van de drankjes tot aan het eten en toetje
….Wij kunnen het allemaal invullen.
U wordt volledig ontzorgt en maken uw feest compleet met onze mobiele Braai. Ons personeel (van Braaimaster, barkeeper tot aan bediening) ontzorgt u volledig en we zorgen voor een passende aankleding op uw locatie. We komen op elke locatie: op uw oprit, in uw tuin, aan kantoor of bedrijf…. niets is ons te gek en in overleg is veel mogelijk.

Wil je een verjaardag, personeelsfeest, themafeest, huwelijk of ander soort bijeenkomst dan is dat mogelijk. Samen bespreken we de wensen en maken een offerte op maat.

Aantal personen, locatie, speciale wensen omtrent eten en drinken; geef het aan en wij maken samen uw feestje compleet en onvergetelijk!