Feesten & partijen

Of het nu gaat om een Bourgondische bruiloft, een verjaardag, een productpresentatie of een bedrijfsfeest; het wordt geregeld tot in de puntjes. We kunnen zorgen voor de totale aankleding van het evenement. Van luxe tenten, meubilair, statafels tot licht en geluid. Hiermee gaan we veel verder dan ‘een hapje en een drankje’. Ieder evenement is uniek. Wij zorgen er voor dat het een onvergetelijke ervaring wordt. Uw evenement moet perfect geregeld zijn; de planning moet kloppen, de gerechten moeten verrassen, de hapjes smaken en de aankleding moet passen. Na afloop zorgen wij er voor dat alles weer netjes en schoon wordt achtergelaten.

  

Alles goed geregeld

Bij evenementen moet alles perfect geregeld zijn; de planning moet kloppen, de gerechten moeten verrassen, de hapjes smaken en de aankleding moet passen. Na afloop zorgen wij er voor dat alles weer netjes en schoon wordt achtergelaten. Wij hebben creatieve en originele oplossingen voor iedere gelegenheid.

Vraag naar de mogelijkheden en neem contact op.

Kookworkshops 

Wij geven diverse kookcursussen, met een altijd variërend aanbod. Bekijk onze pagina kookworkshops om hierover meer informatie te vinden. De workshops koken vinden altijd plaats op een bijzondere locatie, maar ook bij u thuis is een mogelijkheid. Een kookworkshop bij u thuis verzorgen we natuurlijk ook vanuit onze foodtruck, die meteen opvalt bij het begin van de kookcursus. Bekijk de mogelijkheden en neem contact met ons op.

IMG_0124

Kookworkshops