Workshops

Een kookworkshop is zeer geschikt als bedrijf- of afdelingsuitje,  teambuilding, vrijgezellenfeest of gewoon met een groep vrienden of vriendinnen gezellig koken! Tijdens het koken krijgt u handige tips mee, maar voorop staat dat u een gezellige middag of avond heeft.  Onder het genot van een goed glas wijn en een ontspannen sfeer bereidt u de beste gerechten. Na het koken staat er een gezellig gedekte tafel klaar, waar u van uw eigen creaties gaat genieten. Al met al een gezellig, leerzaam en culinair programma. De workshops zijn vanaf 10 personen. Voor kleinere groepen geldt een toeslag van 50,-. 


Sfeervolle locatie’s of een eigen locatie naar keuze

De workshops houden we op sfeervole locaties . In een mooi ingericht pand met heerlijk openhaard vuur, lekkere loungeplekken en een mooie grote tafel. Mooie inrichting en een warme en gezellige omgeving vinden we heel belangrijk. Je voelt je er meteen thuis! Alle workshops zijn ALL-IN, dus inclusief verschillende dranken (bier, wijn,fris, koffie/thee), materialen, uitleg, handout, etc.

Wanneer je zelf een locatie hebt kan dit uiteraard ook. Dan houden we de workshop bij je thuis, op je bedrijf  of op een andere unieke locatie.

Mogelijkheden

De workshops die momenteel gegeven worden zijn:

1. Workshop "Braai"/BBQ

2. Workshop “Tapas"

3. Workshop “Italië”

4. Workshop "Producten uit het Reestdal"

  Vragen? Neem snel contact op en informeer naar de mogelijkheden! Ga terug