Terug

PP’s Mangerie Traiteur Service met Kerst! 15-11-2016

Met kerst wil iedereen gewoon lekker genieten van elkaar én heerlijk eten. Nu maken wij het u nog makkelijker.. U kunt dit jaar gebruik maken van onze Traiteur Service. U kunt kiezen uit meerdere gerechten; van een heerlijke Amuse tot aan een fantastisch Hoofdgerecht, aan u de keuze.

Voor onze gerechten kunt u terecht op onze website en op onze FaceBook pagina staan ook de verschillende gerechten vermeld. Uw bestelling kunt u gewoon via info@ppmangerie.nl mailen. We sturen u dan zo snel mogelijk een reactie terug. Speciaal voor kerst hebben we ook een aantal bijpassende wijnen geselecteerd. Deze wijnen worden geleverd door “Brander Wines” uit De Wijk!

Hierbij alvast onze Kerstmenu suggestie  en bestellijst:

 KERSTDINER  MENUSUGGESTIE

AMUSE

Geschoeide “yellowfin sashimi” tonijn, wakamé en sesamolie

(WIJNSUGGESTIE: Casa Rojo Molto Negre Cava Brut Trepat 2015, Penedes/Spanje)

__

Coquilles St. Jacques, kreeftsalade, zeste van sinaasappel 

(WIJNSUGGESTIE: Paul Mas Viognier-Sauvignon Blanc, Langedoc/Frankrijk)

__

“Sockeye wilde zalm”, mierikswortelcreme, frisee salade en aardappelkaantjes

(WIJNSUGGESTIE: Seven Springs Chardonnay Oaked, Overberg/Zuid Afrika)

__

Eendenborstfilet, granberries en rozemarijn

(WIJNSUGGESTIE: Johanneshof Pinot Noir Reinisch, Thermenregion/Oostenrijk)

__

Ossobucco, pappardelle, spekjes, roomsaus van Eekhoorntjesbrood

(WIJNSUGGESTIE: Luccarelli Rosso Primitivo/Sanggiovese 2015, Puglia/Italië)

Of

__

Langzaam gegaarde Rundersukade, knolderijcreme, gekarameliseerde witlof, jus van eigen wijn (optie: extra te bestellen ganzenlever)

(WIJNSUGGESTIE: Seven Springs Syrah, Overberg/Zuid Afrika)

__

“Pannacotta” met roodfruitgelei en witte chocolade flakes

(WIJNSUGGESTIE:  Johanneshof Reinisch Rotgipfler Auslese, Thermenregion/Oostenrijk)

BESTELLIJST KERST 2016

Ambachtelijke gerookte wilde Sockeye zalm per 100 g                 € 5,50

 Mierikswortelcreme en aardappelkaantjes voor bij de zalm    € 2,50

 Yellowfin tonijn “sashimi kwaliteit” per 50 g                                    € 4,-

 Wakamé salade en sesamolie voor bij de Yellowfin tonijn        € 4,50

(voldoende voor 4 personen)

Coquilles St. Jacques per stuk 20 g                                                            € 2,-  

Kreeftsalade en zeste van sinaasappel voor de coquilles per 100 g

€ 7,50

Langzaam gegaarde Ossobucco in “eigen saus” per stuk 200g   € 7,50

Roomsaus met spekjes en eekhoorntjesbrood voor bij de Ossobucco per 100 g  € 4,-

Eendenborstfilet per 100 g (zelf nog even aan te braden)            € 4,50

 Cranberriesaus met rozemarijn voor bij de eend per 100 g        € 3,-

 Langzaam gegaarde rundersukade in “eigen saus” per 200g      € 7,50

Knolselderijceme voor bij de rundersukade of de eendenborstfilet per 100 g    € 3,-

Gepocheerde witlof per 4 verpakt (alleen nog even in de oven karameliseren)  € 5,-

Ganzenlever per 50 g                                                                                         € 8,-

Pannacotta met roodfruitgelei en witte chocolade flakes per glaasje€ 6,-