Terug

Workshop BBQ én Tapas 24-04-2016

Afgelopen week een heerlijke en super gezellige BBQ- en Tapasworkshop gezorgd voor 20 mannen. Ja; echt 20 Mannen! We hadden echt de mooiste dag. Volop zon en een heerlijke 17 graden..

We hebben “De Deel” van Landschap Overijssel mogen afhuren om hierin de Tapasworkshop te houden. Een fantastische (nostalgische) boerderij met een super leuke “achtertuin”. Check de foto’s en oordeel zelf 😉

Voor de BBQ hebben we echt mooi Biologisch (Drents) vlees gebruikt van de Wagyu koe en van het Berkshire varken. Fantastisch mooi stuk staartstuk (Pancha) van bijna 3,5 kilo en mooie “Porkribs” van de Berkshire varken. De rubs en marinades hebben de mannen zelf gemaakt. Zodra het vlees op de BGE lag zijn ze aan de slag gegaan met de verschillende tapas. Druk met de “Albondigas”, Pompoensoep, Pincho’s, etc, etc.

De workshops geven we in Meppel en bij het Landgoed Overijssel in Balkbrug (De Wheem). De locatie Meppel is perfect geschikt voor maximaal 12 personen (met ingebouwde Zuid-Afrikaanse Braai). De Wheem is uitermate geschikt voor groepen vanaf 12 personen tot 25 personen!

IMG_4897IMG_4899IMG_4900 IMG_4902 IMG_4903