Bestellen

Bestellen

Lunch op locatie

Lunch op elke locatie waar en wanneer u dat wilt! Dagvers brood, zonder E-nummers, conserveringsmiddelen en geur-en smaakstoffen. Brood dat smaakt zoals de bakker het ooit bedoeld heeft. Van heerlijke intieme lunches op een fantastische locatie of complete lunches op kantoor; alles is mogelijk! De broodjes worden belegd met o.a. ambachtelijke scharrelvleeswaren en huisgemaakte salades. Natuurlijk mag onze eigen bio appelsap (uit eigen boomgaard niet ontbreken).

Heerlijke broodjes voor de lunch

Zonder moeite een echt lekkere lunch op het werk! Met verse en verrassende ingredi├źnten, veelal uit eigen tuin en uit de regio. Voor als u een keer wat anders wilt eten.
Het werkt heel simpel. U geeft gewoon per mail aan ons door wat u wilt hebben. U kiest, bestelt en wij bezorgen. De belegde broodjes kunt u uitbreiden met fruit, vers fruitsap of zuivel.

Le Pick-Nique picknickmand

U kunt bij ons een picknickmand bestellen, gevuld met een heerlijke lunch. We stellen onze picknickmanden zelf samen met dagverse producten uit de regio. Heerlijk genieten van de omgeving en lekker eten. We bieden 3 verschillende goed gevulde manden aan. U kunt er ook een heerlijke fles wijn bij bestellen.

De picknickmanden zijn gevuld met heerlijke terrine van scharrelvarken of gegrilde groenten, vers brood met gezouten boter, verschillende kaasjes, ham en worst uit Drenthe en vers fruit.

Biologische en regionale producten

We werken zo veel mogelijk met biologische en regionale producten van lokale en ambachtelijke ondernemers die passie hebben voor hun werk. Ze staan voor kwaliteit en uitstekende smaak. Ze zijn trots op wat ze maken met respect voor dier en natuur.

Brood zoals de bakker het ooit heeft bedoeld

We gebruiken dagvers brood, zonder E-nummers, conserveringsmiddelen en geur-en smaakstoffen. Brood dat smaakt zoals de bakker het ooit bedoeld heeft. Ook hebben we ambachtelijke scharrelvleeswaren, huisgemaakte salades en biologische zuivelwaren. Natuurlijk kun je hier ook biologisch fruitsap bij bestellen.

Hoe werkt het?

Heel simpel, u geeft gewoon per mail aan wat u wilt. U kiest, bestelt en wij bezorgen. De belegde broodjes kunt u uitbreiden met fruit, vers fruitsap of zuivel.

Wensen?

Specifieke wensen kunt u altijd aan ons doorgeven. We houden hier uiteraard rekening mee en zorgen er voor dat alles geregeld is. Vraag maar!