Feesten, partijen & bruiloften

Feesten, partijen & bruiloften

Alle mogelijkheden

Of het nu gaat om een Bourgondische bruiloft, een verjaardag, een productpresentatie of een bedrijfsfeest; het wordt geregeld tot in de puntjes. We kunnen zorgen voor de totale aankleding van het evenement. Van luxe tenten, meubilair, statafels tot licht en geluid. Hiermee gaan we veel verder dan ‘een hapje en een drankje’. Ieder evenement is uniek. Wij zorgen er voor dat het een onvergetelijke ervaring wordt. Uw evenement moet perfect geregeld zijn; de planning moet kloppen, de gerechten moeten verrassen, de hapjes smaken en de aankleding moet passen. Na afloop zorgen wij er voor dat alles weer netjes en schoon wordt achtergelaten.

We kunnen onze klassieke Foodtrucks inzetten (Citroën HY of Ford F150) om ieder feest nog feestelijker te maken. Ieder truck heeft zijn eigen uitstraling. Vanuit de Citroen kunnen we verschillende gerechten maken op hoog niveau. Vanuit de Ford maken we de lekkerste BRAAI gerechten met een knipoog naar Zuid Afrika.

Alles goed geregeld

Bij evenementen moet alles perfect geregeld zijn; de planning moet kloppen, de gerechten moeten verrassen, de hapjes smaken en de aankleding moet passen. Na afloop zorgen wij er voor dat alles weer netjes en schoon wordt achtergelaten. Wij hebben creatieve en originele oplossingen voor iedere gelegenheid.

Vraag naar de mogelijkheden en neem contact op.