Kok aan huis

Kok aan huis

Koken bij u thuis

In de vertrouwde omgeving van je eigen huis genieten van heerlijke gerechten die ter plekke worden klaargemaakt? Patrick’s Mangerie verzorgt een volledig diner bij u thuis. Zo geniet u met uw eigen gasten in de sfeer van uw eigen huiskamer, zónder dat u de hele avond in de keuken hoeft door te brengen. Een volledig verzorgt diner kan al vanaf € 35,- per persoon. (min. 4 personen)

Informeer naar de mogelijkheden op info@ppmangerie.nl of op 06-46329183.

Een diner volledig afgestemd op uw wensen

Tijdens een eerste kennismaking nemen we uw wensen uitgebreid door. Alles is mogelijk: of u nu houdt van vlees, vis, vegetarisch of wild. Natuurlijk houden we rekening met specifieke dieetwensen. We maken een mooie opzet voor het menu en stemmen dit onderling af. De gerechten worden door mij in uw keuken bereid en ik serveer de gerechten zoals u wenst: uiterst discreet of juist met een toelichting over herkomst en bereiding.

Een compleet verzorgde avond

Een volledig verzorgde avond waarvoor u zelf niet in de keuken hoeft te staan. Naast uw op maat gemaakte menu kunt u ook kiezen voor bijpassende wijnen, tafellinnen en bijpassend servies.

Geen rommel

We zorgen dat de keuken na het diner weer netjes is. De gebruikte pannen, borden en glazen nemen we uiteraard weer mee. U geniet volop samen met uw gasten en wij zorgen ervoor dat alles netjes en schoon wordt achtergelaten.